Galambdúc Vendégház - Falusi szálláshely, kiadó apartmanok az Őrségben, egész évben.

Apartmanjaink

Galambdúc Vendégházunk 4 különálló lakrészből áll, konyhával, étkezővel, nappalival és hálóval, valamint a hozzájuk tartozó fürdővel, WC-vel. 10 fő kényelmesen pihenhet vendégházunkban, de pótággyal is bővíthető a szállás.

NAPSUGÁR Apartman:

48 m2 alapterületen, 6 férőhellyel. A hálószobában 2 faágy + 1-1 pótágy. A nappaliban TV, kanapé. Hűtő-, fagyasztórésszel, mikrohullámú sütővel, kenyérpirítóval, főzőlappal, teáskannával, konyhai edényekkel a főzéshez, tányérokkal, poharakkal, bögrékkel, evőeszközökkel, kávéfőzővel teljesen felszerelt nyitott konyha, étkezővel. Fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC-vel ellátva. A vendégházhoz tartozó teraszon kerti fa bútorok.

NAPRAFORGÓ Apartman:

27 m2 alapterületen, 2 férőhellyel. A hangulatos, egylégterű szobában fa franciaágy található. A nappaliban TV, teljesen felszerelt konyhasarok étkező résszel. A zuhanyzóval ellátott fürdőszoba WC-vel együtt van kialakítva. A vendégházhoz tartozó teraszon kerti fa bútorok.

KÉKÉG Apartman:

48 m2 alapterületen, 6 férőhellyel. A hálószobában 2 faágy + 1-1 pótágy található, TV, és egy hangulatos, padkás cserépkályha. A nappaliban kétszemélyes kanapé, teljesen felszerelt konyhasarok étkező résszel. Zuhanyzóval ellátott fürdőszoba és külön WC. A vendégházhoz tartozó teraszon kerti fa bútorok.

CIFRAPALOTA Apartman:

36 m2 alapterületen 2 férőhellyel. Az egylégterű nappaliban cserépkályha, étkező, teljesen felszerelt konyhasarok, hálóval, TV-vel. A zuhanyzóval ellátott fürdőszoba WC-vel együtt van kialakítva. A vendégházhoz tartozó teraszon kerti fa bútorok.